Dieta
Menu dieta pudełkowa

Przykładowe Menu 15.01-20.01.2018r.

Poniedziałek
Śniadanie: Amarantus na mleku z marchewką i orzechami
II Śniadanie: Sałatka owocowa z orzechami
Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym, dziki ryż, mix sałat z warzywami
Podwieczorek: Jogurt grecki z wiśnią i wiórkami czekoladowymi
Kolacja: Zupa brokułowa

Wtorek
Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i pieczarkami
II Śniadanie: Ciasto, owoce
Obiad: Makaron razowy z sosem pomidorowym i warzywami ora piersią z indyka
Podwieczorek: Pudding chia
Kolacja: Cukinia faszerowana warzywami i cieciorką

Środa
Śniadanie: Pasta twarożkowo-warzywna, wędlina, pieczywo
II Śniadanie: Jagodowe smoothie z posypką
Obiad: Pieczony kotlet mielony, kasza pęczak, buraczki
Podwieczorek: Awokado z ananasem na rukoli
Kolacja: Cebulowa zupa krem z mozzarella

Czwartek
Śniadanie: Owsianka z bananem i kakao
II Śniadanie: Sałatka z mozzarelli i pomidorów
Obiad: Risotto z kurczakiem i warzywami
Podwieczorek: Koktajl brzoskwiniowy z jogurtem
Kolacja: Grillowane warzywa z fetą

Piątek
Śniadanie: Placuszki na kefirze, owoce
II Śniadanie: Paprykarz z kaszy jaglanej i suszonych pomidorów, pieczywo
Obiad: Ryba smażona w posypce z sezamu, kasza bulgur, sałatka z ogórków
Podwieczorek: Malinowa gryczanka
Kolacja: Sałatka z czerwonym ryżem i soczewicą

Sobota
Śniadanie: Sałatka grecka z oliwkami, pieczywo
II Śniadanie: Koktajl z mango i pomarańczy
Obiad:  Polędwica wieprzowa z ananasem, ryż brązowy
Podwieczorek: Komosa z owocami i kremem z zielonego groszku
Kolacja: Wegańska zupa curry z jarmużem

Dieta
Wege

Przykładowe Menu 15.01-20.01.2018r.

Poniedziałek
Śniadanie: Amarantus na mleku z marchewką i orzechami
II Śniadanie: Sałatka owocowa z orzechami
Obiad: Tofu w sosie słodko-kwaśnym, dziki ryż, mix sałat z warzywami
Podwieczorek: Jogurt grecki z wiśnią i wiórkami czekoladowymi
Kolacja: Zupa brokułowa

Wtorek
Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i pieczarkami
II Śniadanie: Ciasto, owoce
Obiad: Makaron razowy z sosem pomidorowym i warzywami, fasolka szparagowa
Podwieczorek: Pudding chia
Kolacja: Cukinia faszerowana warzywami i cieciorką

Środa
Śniadanie: Pasta twarożkowo-warzywna
II Śniadanie: Jagodowe smoothie z posypką
Obiad: Pieczony kotlet z kalafiora, kasza pęczak, buraczki
Podwieczorek: Awokado z ananasem na rukoli
Kolacja: Cebulowa zupa krem z mozzarella

Czwartek
Śniadanie: Owsianka z bananem i kakao
II Śniadanie: Sałatka z mozzarelli i pomidorów
Obiad: Risotto z fasolą czerwoną i warzywami
Podwieczorek: Koktajl brzoskwiniowy z jogurtem
Kolacja: Grillowane warzywa z fetą

Piątek
Śniadanie: Placuszki na kefirze, owoce
II Śniadanie: Paprykarz z kaszy jaglanej i suszonych pomidorów, pieczywo
Obiad: Ryba smażona w posypce z sezamu, kasza bulgur, sałatka z ogórków
Podwieczorek: Malinowa gryczanka
Kolacja: Sałatka z czerwonym ryżem i soczewicą

Sobota
Śniadanie: Sałatka grecka z oliwkami, pieczywo
II Śniadanie: Koktajl z mango i pomarańczy
Obiad:  Tofu z ananasem, ryż brązowy
Podwieczorek: Komosa z owocami i kremem z zielonego groszku
Kolacja: Wegańska zupa curry z jarmużem

Do Góry
do góry
Ikona czatu Czat z dietetykiem

napisz

Click ENTER to chat