Dieta
Menu dieta pudełkowa

Przykładowe Menu 21.05-26.05.2018r.

Poniedziałek
Śniadanie: Waniliowa kasza owsiana z owocami
II Śniadanie: Sałatka z awokado, truskawki i granatu
Obiad: Roladki z indyka z suszonymi pomidorami, kasza jaglana, surówka z kapusty
Podwieczorek: Ciasto bananowo-kakowe
Kolacja: Wegańska zupa curry

Wtorek
Śniadanie: Omlet z pomidorami i surówką
II Śniadanie: Sałatka z kozim serem, fasolką i dressingiem malinowym
Obiad: Klopsik w sosie z pieczonych pomidorów, kasza gryczana, surówka z rzodkiewki
Podwieczorek: Jogurt z czarnuszką
Kolacja: Pulpety fasolowe w warzywnym sosie

Środa
Śniadanie: Wędlina z pastą twarożkowo-koperkową
II Śniadanie: Koktajl ze szpinaku, jabłka i pomarańczy
Obiad: Naleśniki orkiszowe z twarogiem i musem truskawkowym
Podwieczorek: Carpaccio z buraków i marchwii
Kolacja: Zupa z pieczonych warzyw z pulpecikami drobiowymi

Czwartek
Śniadanie: Tortilla z serkiem i warzywami
II Śniadanie: Ciastka fasolowe
Obiad: Kurczak z botwinką, kasza bulgur, surówka z pekinki i ogórka
Podwieczorek: Szaszłyki owocowe
Kolacja: Kotlet ziemniaczano szpinakowy z fetą

Piątek
Śniadanie: Pasztet gryczany z pieczonych warzyw
II Śniadanie: Musli z jabłkiem i cynamonem z jogurtem
Obiad: Ryba pieczona w buraczkach, czarny ryż, mix sałat
Podwieczorek: Truskawki z miętą i sosem balsamicznym
Kolacja: Zupa pomidorowa

Sobota
Śniadanie: Pieczony schab z pomidorem i ogórkiem, pieczywo
II Śniadanie: Budyń jaglany
Obiad:  Szaszłyki drobiowe z warzywami, brązowy ryż, warzywa na parze
Podwieczorek: Babeczki amarantusowe
Kolacja: Kalafiorowa z koprem

 

 

 

Dieta
Wege

Przykładowe Menu 21.05-26.05.2018r.

Poniedziałek
Śniadanie: Waniliowa kasza owsiana z owocami
II Śniadanie: Sałatka z awokado, truskawki i granatu
Obiad: Burger fasolowy z kukurydzą, kasza jaglana, surówka z kapusty
Podwieczorek: Ciasto bananowo-kakowe
Kolacja: Wegańska zupa curry

Wtorek
Śniadanie: Omlet z pomidorami i surówką
II Śniadanie: Sałatka z kozim serem, fasolką i dressingiem malinowym
Obiad: Klopsik warzywny, kasza gryczana, surówka z rzodkiewki
Podwieczorek: Jogurt z czarnuszką
Kolacja: Pulpety fasolowe w warzywnym sosie

Środa
Śniadanie: Pasta twarożkowo-koperkowa, pieczywo
II Śniadanie: Koktajl ze szpinaku, jabłka i pomarańczy
Obiad: Naleśniki orkiszowe z twarogiem i musem truskawkowym
Podwieczorek: Carpaccio z buraków i marchwii
Kolacja: Zupa z pieczonych warzyw z

Czwartek
Śniadanie: Tortilla z serkiem i warzywami
II Śniadanie: Ciastka fasolowe
Obiad: Boczniaki, kasza bulgur, surówka z pekinki i ogórka
Podwieczorek: Szaszłyki owocowe
Kolacja: Kotlet ziemniaczano szpinakowy z fetą

Piątek
Śniadanie: Pasztet gryczany z pieczonych warzyw
II Śniadanie: Musli z jabłkiem i cynamonem z jogurtem
Obiad: Ryba pieczona w buraczkach, czarny ryż, mix sałat
Podwieczorek: Truskawki z miętą i sosem balsamicznym
Kolacja: Zupa pomidorowa

Sobota
Śniadanie: Serek bieluch z pomidorem i ogórkiem, pieczywo
II Śniadanie: Budyń jaglany
Obiad:  Szaszłyki z fotu i warzywam, brązowy ryż, warzywa na parze
Podwieczorek: Babeczki amarantusowe
Kolacja: Kalafiorowa z koprem

 

 

 

Do Góry
do góry
Ikona czatu Czat z dietetykiem

napisz

Click ENTER to chat