-->
Dieta
Menu dieta pudełkowa

Menu 29.10-31.10.2018

 

 

Poniedziałek

Poniedziałek
Śniadanie: Sałatka z mandarynką, awokado i kabanosem drobiowym
II Śniadanie: Koktajl jabłkowo-śliwkowy
Obiad: Szaszłyki z kurczakiem, dziki ryż, surówka z czerwonej kapusty
Podwieczorek: Sałatka z melonem, granatem, ogórkiem i serem korycińskim
Kolacja: Zupa kurkowa

Wtorek
Śniadanie: Kasza jaglana na mleku z owocami
II Śniadanie: Sałatka z tuńczykiem i brokułami
Obiad: Polędwiczka z czerwoną cebulą, kasza pęczak, buraczki
Podwieczorek: Pieczona gruszka
Kolacja: Fasolka szparagowa z fetą i pomidorami

Środa
Śniadanie: Sałatka z wędzonym łososiem i jajkiem
II Śniadanie: Czekoladowe muffiny z cuknii
Obiad: Makaron z imbirem, marchewką i tofu
Podwieczorek: Pikantne smoothie warzywne
Kolacja: Zupa z soczewicy z pomidorami

Czwartek
Śniadanie: Tarta ze szpinakiem
II Śniadanie: Jogurt z suszonymi owocami
Obiad: Pieczony udzik z kurczaka, brązowy ryż, mix sałat z winegretem
Podwieczorek: Sałatka grecka
Kolacja: Nuggetsy z ciecierzycy z salsą pomidorową

Piątek
Śniadanie: Bruschetta z mozzarellą i pomidorami
II Śniadanie: Koktajl z maślanki i owoców leśnych
Obiad: Ryba w sezamowej panierce, kasza bulgur, surówka z ogórków
Podwieczorek: Daktylowe batoniki
Kolacja: Sałatka z kaszy jaglanej z wędzonym twarogiem

Sobota
Śniadanie:
II Śniadanie:
Obiad:
Podwieczorek:
Kolacja:

 

 

 

dieta redukcyjna
Dieta
Wege

Przykładowe Menu 29.10-31.10.2018r.

 

 

Poniedziałek

Poniedziałek
Śniadanie: Sałatka z mandarynką i awokado
II Śniadanie: Koktajl jabłkowo-śliwkowy
Obiad: Szaszłyki jarskie, dziki ryż, surówka z czerwonej kapusty
Podwieczorek: Sałatka z melonem, granatem, ogórkiem i serem korycińskim
Kolacja: Zupa kurkowa

Wtorek
Śniadanie: Kasza jaglana na mleku z owocami
II Śniadanie: Sałatka z tuńczykiem i brokułami
Obiad: Kotlet warzywny, kasza pęczak, buraczki
Podwieczorek: Pieczona gruszka
Kolacja: Fasolka szparagowa z fetą i pomidorami

Środa
Śniadanie: Sałatka z wędzonym łososiem i jajkiem
II Śniadanie: Czekoladowe muffiny z cuknii
Obiad: Makaron z imbirem, marchewką i tofu
Podwieczorek: Pikantne smoothie warzywne
Kolacja: Zupa z soczewicy z pomidorami

Czwartek
Śniadanie: Tarta ze szpinakiem
II Śniadanie: Jogurt z suszonymi owocami
Obiad: Pieczony kalafior, brązowy ryż, mix sałat z winegretem
Podwieczorek: Sałatka grecka
Kolacja: Nuggetsy z ciecierzycy z salsą pomidorową

Piątek
Śniadanie: Bruschetta z mozzarellą i pomidorami
II Śniadanie: Koktajl z maślanki i owoców leśnych
Obiad: Ryba w sezamowej panierce, kasza bulgur, surówka z ogórków
Podwieczorek: Daktylowe batoniki
Kolacja: Sałatka z kaszy jaglanej z wędzonym twarogiem

Sobota
Śniadanie:
II Śniadanie:
Obiad:
Podwieczorek:
Kolacja:

 

 

 

dieta wege
Do Góry
do góry
Ikona czatu Czat z dietetykiem

napisz

Click ENTER to chat